Optical Eyewear
Reading glasses
Sunglasses
首页大图-04

Klasifikasi produk

Papat kategori produk kanggo sampeyan milih saka

Optical Eyewear

Kacamata Optik Kab

Kacamata paling apik kanggo mbentuk carane sampeyan dirasakake.

Optical Eyewear
Optical Eyewear

Kacamata Optik Kab

Kacamata Optik Kab

Sunglasses

Kacamata

Aksesori sing sampurna kanggo sublimate tampilan lan nglindhungi mata.

Sunglasses
Sunglasses

Kacamata

Kacamata

Reading Glasses

Kacamata Wacan

Ningkatake visi kanthi macem-macem model warna lan gaya.

Reading Glasses
Reading Glasses

Kacamata Wacan

Kacamata Wacan

Blue Light Glasses

Kacamata Biru Cahya

Nglindhungi mripat saka cahya biru mbebayani.

Blue Light Glasses
Blue Light Glasses

Kacamata Biru Cahya

Kacamata Biru Cahya

Babagan awake dhewe

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Pambuka perusahaan

Luwih saka 15 taun spesialisasi ing ngrancang, nggawe, manufaktur lan ngekspor kacamata berkualitas tinggi lan terjangkau ing saindenging jagad, kita wis dadi pemasok lan mitra paling penting ing pirang-pirang merek utawa toko rantai sing kondhang.Produk kita diekspor ing luwih saka 60 negara ing ndonya.Adhedhasar pusat pabrik Wenzhou lan pusat desain kreatif ing Shanghai, kita bisa nyukupi kabutuhan pelanggan saka siji ide model anyar menyang proyek sing paling rumit.Malah sajrone kahanan epidemi sing angel, kita isih terus berkembang.

Ndeleng Liyane
Video

Kauntungan perusahaan

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Ningkatake pangembangan produksi lan operasi

Exporting countries
Negara ekspor
Factory area
Area pabrik
Enterprise employees
Karyawan perusahaan
Partner
mitra

PRODUK KAMI

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Kaluwihan kita

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

OUR ADVANTAGES

Bahan kualitas dhuwur

Kita ngasilake kabeh model kanthi bahan berkualitas tinggi.

High quality materials

Desain kreatif, Shanghai

Terus menehi desain sing seger lan dinamis.

Creative design, Shanghai

Produksi lan Sumber

kita bisa berkembang bagean eksklusif apik.

Production and Sourcing

Jaminan Mutu

Kita miwiti kanggo Care babagan kualitas ing kabèh proses.

Quality Assurance
High quality materials

Bahan kualitas dhuwur

Kita ngasilake kabeh model kanthi bahan berkualitas tinggi.

Creative design, Shanghai

Desain kreatif, Shanghai

Terus menehi desain sing seger lan dinamis.

Production and Sourcing

Produksi lan Sumber

kita bisa berkembang bagean eksklusif apik.

Quality Assurance

Jaminan Mutu

Kita miwiti kanggo Care babagan kualitas ing kabèh proses

CUSTOMIZED DESIGN

DESIGN CUSTOMIZED

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Desain Eksklusif Pelanggan

Customer Exclusive Design

Desain Eksklusif Pelanggan

Saka wiwitan ide anyar, foto sing apik utawa tembung sing apik, kita bisa nggawe desain koleksi eksklusif kanggo merek pelanggan, label pribadi utawa seri anyar.

Ndeleng Liyane

Proses Desain Eksklusif

ico
Exclusive Design Process

Proses Desain Eksklusif

Adhedhasar proses kerjasama profesional, kita njamin nawakake layanan desain sing efisien kanggo sampeyan.

Ndeleng Liyane
Customer Exclusive Design

Desain Eksklusif Pelanggan

Saka wiwitan ide anyar, foto sing apik utawa tembung sing apik, kita bisa nggawe desain koleksi eksklusif kanggo merek pelanggan, label pribadi utawa seri anyar.

Ndeleng Liyane
Exclusive Design Process

Proses Desain Eksklusif

Adhedhasar proses kerjasama profesional, kita njamin nawakake layanan desain sing efisien kanggo sampeyan.

Ndeleng Liyane
NEWS

PAWARTA

  • Warta perusahaan

    Terusake dinamika perusahaan ing wektu nyata

    Klasifikasi supplier

    Nalika perusahaan tuwuh, bakal golek luwih akeh supplier.Apa klasifikasi pemasok?1. Pemasok strategis Pemasok strategis yaiku ...

  • Classification of suppliers
  • Warta perusahaan

    Terusake dinamika perusahaan ing wektu nyata

    Cara golek kaca mata sing bener...

    Bagean 2: Saluran kanggo nemokake Pemasok utawa Produsen Kacamata China Mesthine, adoh saka golek pemasok sing apik sanajan sampeyan wis ngerti banget ...

  • How to find right eyewear manufacturers in China? (II)
  • Warta perusahaan

    Terusake dinamika perusahaan ing wektu nyata

    Cara golek kaca mata sing bener...

    Panggonan ing ngendi kira-kira 90% kabeh kaca mata ing donya digawe yaiku China.Jepang nggawe sawetara kaca mata sing paling apik ing donya, dheweke pancen tukang...

  • How to find right eyewear manufacturers in China? (I)
  • Klasifikasi supplier

    Cara golek kaca mata sing bener...

    Cara golek kaca mata sing bener...