Lady Polygon Acetate Blue Light Shield Komputer / Kacamata Gaming

Frame kacamata pria rabun dekat

Kacamata digawe kanggo wong-wong sing ngupayakake pengalaman digital sing paling mutlak lan tetep katon apik kanthi aksesoris sing apik.

Kaya akeh kaca tingal fashion, model iki radiates kecanggihan, nggawa pinggiran modern menyang gaya wangun klasik kanggo pangguna digital discerning.

  • Rincian liyane

    Desain pigura sing sampurna dipasangake karo lensa kepemilikan unik sing dirancang kanggo ngalangi cahya biru sing mbebayani, nambah kajelasan lan fokus, ngasilake kinerja visual sing optimal.

    FITUR TOMBOL

    • Engsel spring Gamelan kanggo kekiatan ditambahaké
    • Fashion polygon wangun mripat
    • Bahan asetat sing berkualitas tinggi
    • Bingkai asetat warna kaping pindho kanggo pas sing entheng lan nyaman
    • Pamblokiran cahya biru mbebayani saka srengenge lan piranti digital
    • Lensa format lebar nggawe lapangan tampilan panorama kanggo tampilan kanthi resolusi dhuwur

Professional anti blue light glasses

Tampilan produk

We mesthekake kabeh produk rampung karo kualitas dhuwur kanggo kita customer lan nyedhiyani lengkap, nimbang layanan sawise-sale.

Pitakonan

Apa kaca tingal komputer padha karo kaca tingal cahya biru?

Kacamata komputer uga bisa diarani kaca tingal pamblokiran cahya biru amarga loro-lorone digunakake kanggo ngalangi utawa nyaring cahya biru, ngilangi ketegangan mripat, lan mbantu sampeyan turu luwih apik.Nanging, kaca tingal komputer bisa nyerep cahya biru sing luwih sithik tinimbang kaca tingal sing ngalangi cahya biru utawa bisa nyebabake kabur ing jarak ndeleng luwih akeh amarga dirancang kanggo penglihatan sing luwih cedhak.Mulane, yen sampeyan nganggo kaca tingal, kaca tingal pamblokiran cahya biru minangka cara perlindungan sing luwih disenengi.

Apa kaca tingal cahya biru perlu kanggo bocah-bocah?

Panliten nuduhake yen overexposure cahya biru amarga konsumsi media layar bisa nyebabake ketegangan mata digital, sirah, lan kurang turu ing bocah-bocah.Mulane penting banget kanggo njupuk kaca tingal biru utawa kaca tingal komputer kanggo bocah-bocah.Kajaba iku, bocah-bocah, utamane, bisa entuk manfaat saka nggunakake kaca tingal cahya biru.Amarga bocah-bocah bisa uga duwe risiko sing luwih dhuwur kanggo karusakan retina cahya biru tinimbang wong diwasa amarga bocah-bocah isih ngembangake mata supaya bisa nyerep cahya biru luwih akeh tinimbang wong diwasa.

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita