Optical Eyewear
Reading glasses
Sunglasses
首页大图-04

Класификација на производи

Четири категории на производи од кои можете да изберете

Optical Eyewear

Оптички очила

Најдобрите очила за обликување како ве перцепираат.

Optical Eyewear
Optical Eyewear

Оптички очила

Оптички очила

Sunglasses

Очила за сонце

Совршен додаток за сублимирање на изгледот и заштита на очите.

Sunglasses
Sunglasses

Очила за сонце

Очила за сонце

Reading Glasses

Очила за читање

Подобрете ја вашата визија со различни модели на бои и стилови.

Reading Glasses
Reading Glasses

Очила за читање

Очила за читање

Blue Light Glasses

Сино светло очила

Заштитете ги очите од штетното сино светло.

Blue Light Glasses
Blue Light Glasses

Сино светло очила

Сино светло очила

За нас

Добредојдовте во нашето претпријатие

Вовед во компанијата

Повеќе од 15 години специјализирани за дизајнирање, изработка, производство и извоз на висококвалитетни, достапни очила ширум светот, станавме најважниот снабдувач и партнер на многу светски познати брендови или синџири продавници.Нашите производи се извезуваат во над 60 земји низ целиот свет.Врз основа на нашиот производствен центар во Венжоу и центарот за креативен дизајн во Шангај, можеме да ги задоволиме повеќето барања на нашите клиенти од една луда идеја за нов модел до најкомплексниот проект.Дури и во тешките моменти на епидемиска ситуација, ние сè уште растеме.

Гледај Повеќе
Video

Предност на претпријатието

Добредојдовте во нашето претпријатие

Промовирање на развојот на производството и работењето

Exporting countries
Земјите извознички
Factory area
Областа на фабриката
Enterprise employees
Вработени во претпријатието
Partner
Партнер

НАШИОТ ПРОИЗВОД

Добредојдовте во нашето претпријатие

 • Очила за сонце мачка

 • Класични тркалезни очила за сонце

 • Унисекс очила за сонце од желка

 • Модни квадратни очила за сонце

 • Очила за сонце со двојни мостови

 • Женски предимензионирани очила за сонце

НАШИ ПРЕДНОСТИ

Добредојдовте во нашето претпријатие

OUR ADVANTAGES

Висококвалитетни материјали

Ги произведуваме сите модели со висококвалитетни материјали.

High quality materials

Креативен дизајн, Шангај

Продолжува да испорачува свежи и динамични дизајни.

Creative design, Shanghai

Производство и извори

можеме да развиеме прекрасни ексклузивни делови.

Production and Sourcing

Обезбедување на квалитет

Почнуваме да се грижиме за квалитетот во целиот процес.

Quality Assurance
High quality materials

Висококвалитетни материјали

Ги произведуваме сите модели со висококвалитетни материјали.

Creative design, Shanghai

Креативен дизајн, Шангај

Продолжува да испорачува свежи и динамични дизајни.

Production and Sourcing

Производство и извори

можеме да развиеме прекрасни ексклузивни делови.

Quality Assurance

Обезбедување на квалитет

Почнуваме да се грижиме за квалитетот во целиот процес

CUSTOMIZED DESIGN

ПРИЛАГОДЕН ДИЗАЈН

Добредојдовте во нашето претпријатие

Ексклузивен дизајн на клиентите

Customer Exclusive Design

Ексклузивен дизајн на клиентите

Од почетокот на нова идеја, убава фотографија или прекрасен збор, можеме да развиеме ексклузивни дизајни за колекција за бренд на клиенти, приватна етикета или нови серии.

Гледај Повеќе

Ексклузивен процес на дизајнирање

ico
Exclusive Design Process

Ексклузивен процес на дизајнирање

Врз основа на процесот на професионална соработка, обезбедуваме да понудиме ефикасна услуга за дизајн за вас.

Гледај Повеќе
Customer Exclusive Design

Ексклузивен дизајн на клиентите

Од почетокот на нова идеја, убава фотографија или прекрасен збор, можеме да развиеме ексклузивни дизајни за колекција за бренд на клиенти, приватна етикета или нови серии.

Гледај Повеќе
Exclusive Design Process

Ексклузивен процес на дизајнирање

Врз основа на процесот на професионална соработка, обезбедуваме да понудиме ефикасна услуга за дизајн за вас.

Гледај Повеќе
NEWS

ВЕСТИ

 • Enterprise News

  Бидете во тек со динамиката на нашето претпријатие во реално време

  Класификација на добавувачи

  Како што расте компанијата, ќе бара да најде повеќе добавувачи.Кои се класификациите на добавувачите?1.Стратешки добавувачи Стратешките добавувачи се ...

 • Classification of suppliers
 • Enterprise News

  Бидете во тек со динамиката на нашето претпријатие во реално време

  Како да најдете вистински очила за...

  Дел 2: Канали за да се најде добавувач или производител на очила во Кина Секако, далеку од тоа да се најде добар добавувач дури и откако ќе сфатите многу ...

 • How to find right eyewear manufacturers in China? (II)
 • Enterprise News

  Бидете во тек со динамиката на нашето претпријатие во реално време

  Како да најдете вистински очила за...

  Местото каде што се произведуваат околу 90% од сите очила во светот е Кина.Јапонците прават едни од најдобрите очила на светот, тие се вистински занаетчиски...

 • How to find right eyewear manufacturers in China? (I)
 • Класификација на добавувачи

  Како да најдете вистински очила за...

  Како да најдете вистински очила за...