Прилагоден дизајн

Прилагоден дизајн

1.ПРИЛАГОДЕН ПРОЦЕС

 

Според вистинското приспособено количество и додатоци, приспособениот процес на услуга е вкупно 4-6 недели

ВИЕ НИ КАЖУВАТЕ

• Персона на целната група

• Табла за инспирација и расположение

• Планирање на опсегот

• Критичен пат

• посебни барања

• Буџет

НИЕ ГО ПРАВИ ОСТАНОТО

• Интеграција на мода, пазар и бренд

• Преглед на темата на колекцијата

• Дизајн предлози и подобрување

• Инженерството и техниката одобруваат

• Прототипови и примероци

• Производство

• Контрола на квалитетот и усогласеност

• Глобална логистика

Додатоци и ПОС материјал

2.ДИЗАЈНИРАЊЕ НА МОДЕЛИТЕ

 

Се гордееме што можеме да создаваме многу фантастични дизајни секој месец од тимот на Шангај

3

КРЕАТИВНОСТ И ПРОДУКТИВНОСТ

нашите дизајнери секогаш се инспирирани од огромните нови идеи и најновите информации од светот кои течат во волшебниот град Шангај.

Понатаму, благодарение на нашиот силен тим за инженерство и обезбедување квалитет, можеме да ги реализираме брилијантните идеи за масовно производство.

3.ТЕХНИЧКИ ЦРТАЊЕ

 

нашите инженери прават технички спецификации и цртежи на дизајните што сакате да ги изработите

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПРОИЗВОДОТ:

• Големина (облик, мост, храм ...)

• Сите достапни бои

• Објектив (компјутер, Polaroid, CR39, најлон ...)

• Материјал (на пример, ацетат / метал / титаниум)

• Тип на завртка (на пример, метал, најлон)

• Тип перниче за нос (на пр. пластика / метал / силикон)

• Лого (печат на калап, облоги од легура на цинк, метална лепенка,

ласер, топло печат, печатење...)

• Друга спецификација...

Немате технички цртеж?можеме да ви помогнеме

создадете свој, но може да се наплаќа.

4

4.ПРИВАТНА ТАБЕЛА И ПАКЕТ

 

Додајте го вашиот бренд на кој било од нашите производи!HISIGHT Optical е водечки снабдувач на очила со приватна етикета на пазарот

2023-ЛОГО 300 dpi

5.ПРОИЗВОДСТВО И КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

 

нашата фабрика има најнови CNc машини и многу вработени во индустријата повеќе од 10 години за да се осигура дека квалитетот на нашите производи е одличен

КК

● Откако ќе се одобри примерокот или цртежот, Hisight ќе се вклучи во масовното производство на вашиот приспособен дизајн и ќе спроведе строг процес на обезбедување квалитет за да се увери дека финалниот производ е исто како примерокот или цртежот што сте ги одобриле претходно

● Стандардна гаранција е 1 година по испораката е направена за било кое производствено прашање