Зошто да не изберете нас

Зошто да не изберете нас

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС

Се гордееме што можеме да создаваме многу фантастични дизајни секој месец од тимот на Шангај.Нашите дизајнери секогаш се инспирирани од огромните нови идеи и најновите информации од светот кои течат во волшебниот град Шангај.Понатаму, благодарение на нашиот силен инженерски тим и гаранција за квалитет, можеме да ги реализираме брилијантните идеи за масовно производство.

Продолжува да испорачува свежи и динамични дизајни на очила кои комбинираат функционалност и визуелен израз.
ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС
ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС
ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС

Зошто да изберете НАС

КРЕАТИВНОСТ ПРОДУКТИВНОСТ

01

ИЗВААЈ И ЗАНАЕТСКИ

Секој спектакл го сфаќаме како скулптура, работејќи непречено со волумени во комбинација со различни бои и материјали, создавајќи нови визуелни игри на светла и нијанси.
Нашиот стил е комбинација од класични форми ажурирани со современи силуети преку креативна структура, елегантни линии, убава шема и суптилна текстура, понекогаш со деликатни или смели метални додатоци.

КРЕАТИВНОСТ ПРОДУКТИВНОСТ

02

БЛИЗИНА И ЛОКАЛНОСТ

Изворуваме сè што е можно по локално и затворено.

ЛОКАЛНИ ДИЗАЈНЕРИ И КРЕАТОРИ

Шангај, модерниот меѓународен град на светот, има неверојатна мрежа на креативни луѓе, затоа го развиваме целиот наш свет на слики со шангајските дизајнери, креатори и модни уредници.

БЛИЗИНА И ЛОКАЛНОСТ

КРЕАТИВНОСТ ПРОДУГТИВНОСТ

03

ДИЗАЈН НА ПРОИЗВОД, ШАНГАЈ

Како компанија управувана од дизајнирани, нашиот дизајнерски тим од Шангај плаќа многу време на процесот на дизајнирање.Тргнуваме од многу идеи за таленти кои излегоа од инспирација. Искрата се случи насекаде и момент.Потоа некои идеи ќе бидат разработени со првични цртежи.Откако ќе ги провериме сите детали за структурата, постојните материјали, монтирањето и техниката со нашиот инженерски тим, ќе развиеме финален дизајн со сите совпаѓања на бои.

ДИЗАЈН НА ПРОИЗВОД, ШАНГАЈ

04

ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ

Ацетатот и металот се главниот материјал што се користи за производство на нашите очила.Ацетатот е материјал од растително потекло кој доаѓа од памук и прашина од дрво.Има неверојатни квалитети за изведба на неверојатни бои и висококвалитетни завршетоци во нашите очила.Ги произведуваме сите модели со висококвалитетен ацетат од реномираниот светски бренд.Нашите метални компоненти за рамки се направени во позната фабрика има долга историја од децении.

ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ

05

БРЗ ДИЗАЈН

Акумулираното одржливо количество нови идеи, форми, цртежи секој месец е клучот за да можете да ставите поголема вредност во дизајнот на секоја рамка.Во меѓувреме, потпирајќи се на нашите одлични инженери и техничари, плус непречен процес на соработка и богато знаење, можеме да создадеме совршена рамнотежа помеѓу естетиката и функцијата со најквалитетни перформанси.
Што е најважно, можеме да изработиме истакнат дизајн и прото тип за нашите клиенти многу брзо, дури и надвор од нашата клиентска имагинација, преку силниот систем на компанијата во кој одговорноста на сите е јасна и ефикасно работат заедно.

БРЗ ДИЗАЈН

06

ПРОИЗВОДСТВО И ИЗВОРИ

Поголемиот дел од материјалите и компонентите за производство на нашите рамки за очила и очила за сонце се набавени во Венжоу и произведени во Венжоу, одржувајќи ги растојанијата што е можно поблиску и намалувајќи го нашиот еколошки отпечаток.Понатаму, можеме да развиеме секакви прекрасни ексклузивни делови и многу добро да ги контролираме трошоците со нашите добавувачи.

ПРОИЗВОДСТВО И ИЗВОРИ

КРЕАТИВНОСТ ПРОДУГТИВНОСТ

07

ОГАНУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТ

Да го претставиме најдобриот производ за секој клиент е вербата на нашата компанија која беше засадена во срцето на сите од самиот почеток.Сите ние веруваме дека сè треба да се направи правилно во едно време.Тогаш многу разумни, научни процеси и правила за работа се многу клучни во нашиот систем за обезбедување квалитет.Почнуваме да се грижиме за квалитетот од едно парче хартија од цртежот на новиот модел до крајот на пакетот за масовни стоки пред испораката.
Нашата лабораторија за тестирање е исто така клучна за да се осигураме дека нашиот производ е соодветен за стандардите.

ОГАНУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТ

МОДЕРНО ПРОИЗВОДСТВО

За разлика од традиционалната фабрика, нашата производствена база беше поставена со визија за долгогодишен одржлив развој, вклучувајќи разумен распоред за масовно производство, хуманизирана работна средина, напредни машини, професионална лабораторија, интелигентен систематски процес на производство и управување, што го посветуваме на изградба на висока продуктивност и организација на ефикасност со нашиот квалификуван и искусен тим за производство.

ЕФИКАСНА РАБОТИЛНИЦА

ЕФИКАСНА РАБОТИЛНИЦА

АВТОМАТСКА МАШИНА

АВТОМАТСКА МАШИНА

СТАНДАРДНА ЛАБ

СТАНДАРДНА ЛАБ

НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ

Прецизно производство со сериозна контрола на секој чекор на производство.
НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ
НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ
ОДРЖЛИВ

ОДРЖЛИВ И ЕТИЧКИ ПРОЦЕС НА ПРОИЗВОДСТВО НА ПОВЕЌЕ ЕКО МАТЕРИЈАЛИ, ОТПАДНА СВЕСТ

Обезбедуваме се повеќе еколошки нови модели користени био или рециклирани материјали.Сите потребни сертификати и извештај од тестот на материјалите може да се обезбедат доколку има потреба од нашите клиенти.

БЛИЗИСКА И ЕТИЧКА РАБОТА

БЛИЗИСКА И ЕТИЧКА РАБОТА

Нашите производи се создаваат со фер и етички методи на производство, обидувајќи се да бидат колку што е можно локални.Вештите мајстори кои работат во нашата фабрика имаат убаво детално и широко познавање на процесот на правење очила и уживаат да работат во безбедни услови кои се придржуваат до високиот квалитет на светските закони за здравје, безбедност и стандарди за производство во Кина. И нашата фабрика е ревидирана од многу светски познати авторитетни организации како што се

партнер