Ua maua e Kering Eyewear le fa'ailoga mata mata a Amerika Maui Jim

插图-开云收购Mauri Jim-2

PARIS, Mati 14 (Reuters) – Gucci pule Kering(PRTP.PA)o loʻo faʻamalosia lana vaega mataʻutia mataʻutia ma se fefaʻatauaʻiga e faʻatau ai le igoa US-based Maui Jim, o le vaega faʻatau oloa Farani na fai mai i le Aso Gafua.

Fa'atūina i le 1987, Maui Jim o le lalolagi pito sili ona tuto'atasi mata'imata mata maualuga ma se tulaga maualuga i Amerika i Matu.Fa'ailoaina ona o lona tomai fa'apitoa ma measina fa'a-Hawaii o lo'o aofia ai le "Aloha Agaga", Maui Jim o se fa'ailoga fa'amaoni e ofoina atu le tele o alaleo o la ma ata mata'utia fa'atau atu i le silia ma le 100 atunuu.

Talu mai lona fausiaina o se vaega o mata mata i le 2014, ua fausia e Kering Eyewear se faʻataʻitaʻiga pisinisi fou e mafai ai e le kamupani ona ausia le sili atu i le € 700m tupe maua mai fafo i le FY2021.O Kering, lea na fa'atauina le igoa Danish maualuga Lindberg ia Iulai o le tausaga talu ai, o lo'o fa'amoemoe e tapunia le fefa'ataua'iga a Maui Jim i le afa lona lua o le 2022. O le mauaina o Maui Jim o lo'o fa'atusalia ai se mata'ina tele i le manuia o le fa'alauteleina o fuafuaga a Kering Eyewear, lea o le a fa'amalosia ai fo'i. lona tulaga i luga o le pito maualuga o mata o mata ma faʻalauteleina lana ofo e faʻapipiʻi ai le lautele atoa mai le faʻatinoina i le le tumau ma faʻailoga oloa taugata.

插图-开云收购Mauri Jim-3

Roberto Vedovotto, Peresitene ma Pule Sili o Kering Eyewear, na ia faailoa mai: “O Maui Jim e iai se tulaga tulaga ese i le maketi, ma matatioata mataʻutia sili ona maualuga ma faʻatekinisi e pele i ana tagata faʻatau, ma ua matou fiafia ona ua auai le brand i le Kering Eyewear's. fa'ailoga fa'apitoa.Matou te vaʻaia le malosi malosi i le lalolagi atoa mo Maui Jim, lea o le a faʻamanuiaina mai o matou tomai faʻapitoa ma fesoʻotaʻiga i le lalolagi atoa e faʻalautele ai lona tulagavae faʻafanua ma fausia i luga o ana faʻatauga autu e faatosina mai ai tagata fou.O lenei fa'atauga lona lua o se la'asaga tele lea mo Kering Eyewear, lea ua le mafaatusalia i lana vaega o maketi, ma fa'amaonia atili ai le ta'iala na fa'ata'atia i tua atu o lona fausiaina e Kering i le 2014."

“O le tu’ufa’atasiga o Kering Eyewear ma Maui Jim ose avanoa e tasi i le olaga atoa mo a tatou fa’alapotopotoga ma a tatou sui o Ohana,” o le saunoaga lea a Walter Hester, Pule Sili o Maui Jim."O a matou kamupani e tutusa tulaga taua, faatasi ai ma se tautinoga malosi i o tatou tagata ma a tatou tagata faʻatau, e oʻo atu ai i se tulaga mataʻina o le fetaui lelei.Ou te fa'amaualalo ma le fiafia o Maui Jim o le a auai i le aiga o Kering Eyewear.E i ai a tatou taimi fa'amaualuga, ma o le a maua fa'atasi se lumana'i manuia."

Fai mai Kering, o le fa'atauina o le fa'ailoga mata tioata Hawaii, ua lauiloa mo mata tioata maualuga, o le a una'ia ai tupe maua fa'aletausaga a lea vaega i luga atu o le 1 piliona euros ($1.1 piliona) ma fa'aleleia atili ai ana tupe maua.

E leʻi faʻaalia le tau o le fefaʻatauaʻiga, ae na taʻua e Exane BNP Paribas o le tau faʻatau e foliga mai na oʻo atu i le 1.5 piliona piliona, faʻatusatusa le faʻatauga faaletausaga a Maui Jim i le tusa ma le 300 miliona euros ma tupe mama galue e tusa ma le 20% i le 2021.

Ua fa'amauina e le au su'esu'e le tupe mama a le vaega o mata mata a Kering i le va o le 13% i le 15%.

E uiga ia Kering

插图-开云收购Mauri Jim-1

O se vaega o le tamaoaiga i le lalolagi atoa, o Kering e pulea le atinaʻeina o se faasologa o fale taʻutaʻua i Fashion, Paʻu Mea ma Mea teuteu: Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Alexander McQueen, Brioni, Boucheron, Pomellato, DoDo, Qeelin, faʻapea foʻi ma Kering. Mata mata.

E uiga i Kering Eyewear

O Kering Eyewear o se vaega o le Kering Group, o se vaega Fa'atauloa i le lalolagi atoa o lo'o atia'e se fa'asologa o Fale ta'uta'ua i Fa'ailoga, Mea Pa'u ma Maua.

Fa'atūina i le 2014, Kering Eyewear o le tagata ta'alo sili lea ona talafeagai i le vaega tau maketi mata'utia.Ua mamanuina e le Kamupani, atiina ae ma tufatufa atu tioata mo se vaega atoatoa ma paleni lelei o ituaiga e 16, lea e aofia ai le igoa o le Lindberg, le igoa mataʻutia mataʻutia Danish, ma le Fashion, Luxury and Lifestyle brands Gucci, Cartier, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Chloé, Alexander McQueen, Montblanc, Brioni, Dunhill, Boucheron, Pomellato, Alaïa, McQ ma Puma.

Ua faamoemoe le vaega e faalautele atu le auai o Maui Jim i Europa ma Asia, e aofia ai le auala o fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaʻiga, ma faʻaoga lana tekinolosi tioata e atiaʻe ai mata tioata faʻasaʻo mo igoa faʻailoga, o le saunoaga lea a le peresetene ma le pule sili o Kering Eyewear Roberto Vedovotto i se telefoni ma tusitala.

Fa'atauvaga LVMH(LVMH.PA)fai mai ia Tesema o le tausaga talu ai na ave ai le Thelios, le kamupani gaosi mata mata Italia na faʻalauiloaina ma Marcolin i le 2017.

($1 = 0.9127 euros)


Taimi meli: Mati-19-2022