Optical Eyewear
Reading glasses
Sunglasses
首页大图-04

Klasifikimi i produktit

Katër kategori produktesh nga të cilat mund të zgjidhni

Optical Eyewear

Syze optike

Syzet më të mira për të formuar mënyrën se si perceptoheni.

Optical Eyewear
Optical Eyewear

Syze optike

Syze optike

Sunglasses

Syze dielli

Aksesor perfekt për të sublimuar pamjen tuaj dhe për të mbrojtur sytë tuaj.

Sunglasses
Sunglasses

Syze dielli

Syze dielli

Reading Glasses

Syze leximi

Përmirësoni vizionin tuaj me modele të ndryshme ngjyrash dhe stilesh.

Reading Glasses
Reading Glasses

Syze leximi

Syze leximi

Blue Light Glasses

Syze me dritë blu

Mbroni sytë tuaj nga drita e dëmshme blu.

Blue Light Glasses
Blue Light Glasses

Syze me dritë blu

Syze me dritë blu

Rreth nesh

Mirë se vini në ndërmarrjen tonë

Prezantimi i kompanisë

Më shumë se 15 vjet specializim në projektimin, përpunimin, prodhimin dhe eksportimin e syzeve me cilësi të lartë dhe të përballueshme në mbarë botën, ne jemi bërë furnizuesi dhe partneri më i rëndësishëm i shumë markave ose dyqaneve zinxhir të njohur botëror.Produktet tona eksportohen në mbi 60 vende anembanë globit.Bazuar në qendrën tonë të prodhimit të Wenzhou dhe qendrën e dizajnit krijues të Shangait, ne mund të kënaqim shumicën e kërkesave të klientëve tanë nga një ide e çmendur e modelit të ri deri te projekti më kompleks.Edhe në kohën e vështirë të situatës epidemike, ne vazhdojmë të rritemi.

Shiko më shumë
Video

Avantazhi i ndërmarrjes

Mirë se vini në ndërmarrjen tonë

Nxitja e zhvillimit të prodhimit dhe funksionimit

Exporting countries
Vendet eksportuese
Factory area
Zona e fabrikës
Enterprise employees
Punonjësit e ndërmarrjes
Partner
Partner

PRODUKTI JONË

Mirë se vini në ndërmarrjen tonë

PËRPARËSITË TONA

Mirë se vini në ndërmarrjen tonë

OUR ADVANTAGES

Materiale me cilësi të lartë

Ne prodhojmë të gjitha modelet me materiale të cilësisë së lartë.

High quality materials

Dizajn kreativ, Shanghai

Vazhdon të ofrojë dizajne të freskëta dhe dinamike.

Creative design, Shanghai

Prodhimi dhe Burimi

ne mund të zhvillojmë pjesë të mrekullueshme ekskluzive.

Production and Sourcing

Sigurimi i cilësisë

Ne fillojmë të kujdesemi për cilësinë në të gjithë procesin.

Quality Assurance
High quality materials

Materiale me cilësi të lartë

Ne prodhojmë të gjitha modelet me materiale të cilësisë së lartë.

Creative design, Shanghai

Dizajn kreativ, Shanghai

Vazhdon të ofrojë dizajne të freskëta dhe dinamike.

Production and Sourcing

Prodhimi dhe Burimi

ne mund të zhvillojmë pjesë të mrekullueshme ekskluzive.

Quality Assurance

Sigurimi i cilësisë

Ne fillojmë të kujdesemi për cilësinë në të gjithë procesin

CUSTOMIZED DESIGN

DIZAJN I PERSONALIZUAR

Mirë se vini në ndërmarrjen tonë

Dizajn Ekskluziv i Klientit

Customer Exclusive Design

Dizajn Ekskluziv i Klientit

Që nga fillimi i një ideje të re, fotos së bukur ose fjalës së mrekullueshme, ne mund të zhvillojmë modele ekskluzive koleksioni për markën e klientit, etiketën private ose seritë e reja.

Shiko më shumë

Procesi ekskluziv i projektimit

ico
Exclusive Design Process

Procesi ekskluziv i projektimit

Bazuar në procesin e bashkëpunimit profesional, ne sigurojmë që të ofrojmë shërbim efikas të projektimit për ju.

Shiko më shumë
Customer Exclusive Design

Dizajn Ekskluziv i Klientit

Që nga fillimi i një ideje të re, fotos së bukur ose fjalës së mrekullueshme, ne mund të zhvillojmë modele ekskluzive koleksioni për markën e klientit, etiketën private ose seritë e reja.

Shiko më shumë
Exclusive Design Process

Procesi ekskluziv i projektimit

Bazuar në procesin e bashkëpunimit profesional, ne sigurojmë që të ofrojmë shërbim efikas të projektimit për ju.

Shiko më shumë
NEWS

LAJME

 • Lajmet e Ndërmarrjes

  Mbani krah për krah dinamikat e ndërmarrjes sonë në kohë reale

  Klasifikimi i furnitorëve

  Ndërsa një kompani rritet, ajo do të kërkojë të gjejë më shumë furnizues.Cilat janë klasifikimet e furnitorëve?1.Furnizuesit strategjikë Furnizuesit strategjikë janë ...

 • Classification of suppliers
 • Lajmet e Ndërmarrjes

  Mbani krah për krah dinamikat e ndërmarrjes sonë në kohë reale

  Si të gjeni syzet e duhura m...

  Pjesa 2: Kanalet për të gjetur Furnizuesin ose Prodhuesin e Syzeve Kineze Sigurisht, është larg të gjesh një furnizues të mirë edhe pasi të kesh kuptuar shumë...

 • How to find right eyewear manufacturers in China? (II)
 • Lajmet e Ndërmarrjes

  Mbani krah për krah dinamikat e ndërmarrjes sonë në kohë reale

  Si të gjeni syzet e duhura m...

  Vendi ku prodhohen rreth 90% e të gjithë syzeve në botë është Kina.Japonezët prodhojnë disa nga syzet më të mira në botë, ata janë mjeshtër të vërtetë...

 • How to find right eyewear manufacturers in China? (I)
 • Klasifikimi i furnitorëve

  Si të gjeni syzet e duhura m...

  Si të gjeni syzet e duhura m...