Le të takohemi në MIDO 2023

Në çdo fushë ka ngjarje rreth produkteve dhe tendencave, dhe si profesionistprodhuesi i syzeve, ne jemi të detyruar të marrim pjesë në ngjarje të tilla.Kjo jo vetëm që tregon produktet dhe profesionalizmin tonë, por gjithashtu lejon më shumë njerëz të zbulojnëus. It lehtëson një kuptim më të plotë të tendencave aktuale të zhvillimit dhe na mundëson të përmirësojmë vazhdimisht pikat tona të forta. MIDO është pikë referimi për kompanitë, blerësit dhe operatorët ndërkombëtarëindustria e syzeve.Është bërë protagoniste e eventit profesional përsyze.

1

MIDO u themelua në Milano në vitin 1970 dhe që atëherë, shumë gjëra kanë filluar të ndryshojnë nësyzebotë.Çdo ekspozitë ka ekspozues nga vende të ndryshme, jo vetëm kompani të mëdha, por edhe kompani të vogla dhe liderë nësyzesektor, mjaft i madh për të përfaqësuar të gjithësyzesektor. forcë of MIDO qëndron në ofrimin e një platforme ku mund të zhvillohen aktivitetet e biznesit B2B dhe një pikë takimi për profesionistët në industri për të diskutuar tendencat më të fundit të tregut dhe për të shkëmbyer përvojat.

3

MIDO filloi me konceptin e qëndrueshmërisë në 2019, një akt që ka një efekt të madh në ndërgjegjësimin mjedisor të ekspozuesve dhe furnitorëve si dhe vizitorëve.Koncepti i zhvillimit të gjelbër është gjithashtu një standard qëwe ka praktikuar gjithmonë, dhewe kanë përdorur gjithmonë ma miqësore me mjedisinteriale tëbëni syze.

4

Në fakt, gjashtë pavijone në Fiera Milano Rho do të presin MIDO 2023, një më shumë se në edicionin e mëparshëm.Panairi gjithashtu kthehet në të tijën"tradicionalevendndodhja me stendat në pavijonet 1 dhe 3, 2 dhe 4, 6 dhe 10. Salla e ekspozitës 10 është vendi ku ndodhemi.

2

Pas tre vitesh pezullim, ne jemi kaq të ngazëllyer për të rifilluar prezantimin tonë në MIDO 2023. Ne kemi përgatitur dizajnet më të fundit dhe jashtëzakonisht unike produkte nga zhvillimi i tre viteve të fundit. MIDO 2023 fillon në datën 4 shkurt dhe zgjat tre ditë, Stenda jonë është në sallën 10 dhe numri i kabinës është G21, F20., dhe mezi pres t'ju takoj ballë për ballë!

3

Mirë se vini të rezervoni kohën tuaj paraprakisht në mënyrë që ne të ofrojmë shërbimin më cilësor.Jonëkontaktbishtat janë si më poshtë:

Adresa e-mail:jim@hisightoptical.com;james@hisightoptical.com  

Whats App:+8613764150962

Telefoni:+86 21 3988 0017


Koha e postimit: Jan-06-2023