pse na zgjodhet ne

pse na zgjodhet ne

PSE NA ZGJODHET NE

Ne krenohemi që jemi në gjendje të krijojmë shumë dizajne fantastike çdo muaj nga ekipi i Shangait.Dizajnerët tanë janë gjithmonë të frymëzuar nga idetë e reja masive dhe informacionet më të fundit nga bota që rrjedhin në qytetin magjik të Shangait.Për më tepër, faleminderit për ekipin tonë të fortë inxhinierik dhe të sigurimit të cilësisë, ne mund t'i realizojmë idetë e shkëlqyera për prodhim masiv.

Vazhdon të ofrojë dizajne të freskëta dhe dinamike të syzeve që kombinojnë funksionalitetin dhe shprehjen vizuale.
PSE NA ZGJODHET NE
PSE NA ZGJODHET NE
PSE NA ZGJODHET NE PSE NA ZGJODHET NE

Pse na zgjodhet ne

KREATIVITET PRODUKTIVITET

01

I skalitur dhe mjeshtri

Ne e konceptojmë çdo spektakël si një skulpturë, duke punuar pa probleme me vëllime të kombinuara me ngjyra dhe materiale të ndryshme, duke krijuar lojëra të reja vizuale të dritave dhe nuancave.
Stili ynë, është një kombinim i formave klasike të përditësuara në siluetat bashkëkohore përmes strukturës kreative, linjave të hijshme, modelit të bukur dhe teksturës delikate, ndonjëherë me aksesorë metalikë delikatë ose të guximshëm.

KREATIVITET PRODUKTIVITET

02

AFËRSI DHE LOKALITET

Ne burimojmë gjithçka sa më shumë që të jetë e mundur lokale dhe afër.

DIZAJNERË DHE KRIJUES LOKALE

Shanghai, qyteti modern ndërkombëtar i botës, ka një rrjet të jashtëzakonshëm njerëzish krijues, kjo është arsyeja pse ne zhvillojmë të gjithë botën tonë të imazhit me stilistët, krijuesit dhe redaktorët e modës nga Shangai.

AFËRSI DHE LOKALITET

KREATIVITET PRODUGTIVITET

03

DIZAJNI I PRODUKTIT, SHANGHAI

Si një kompani e drejtuar nga projektimi, ekipi ynë i dizajnit në Shangai i kushton një sasi të madhe kohe procesit të projektimit.Nisim nga shumë ide talentesh të dala nga frymëzimi që ka ndodhur kudo dhe moment.Pastaj disa ide do të përpunohen nga vizatimet fillestare.Pasi të kemi kontrolluar të gjitha detajet e strukturës, ekzistimit të materialit, montimit dhe teknikës me ekipin tonë të inxhinierëve, ne do të zhvillojmë dizajnin përfundimtar me të gjitha ndeshjet e ngjyrave.

DIZAJNI I PRODUKTIT, SHANGHAI

04

MATERIALE ME CILESI TE LARTE

Acetati dhe metali janë materiali kryesor i përdorur për prodhimin e syzeve tona.Acetati është një material me origjinë bimore që vjen nga pambuku dhe pluhuri i drurit.Ka cilësi të mahnitshme për të kryer ngjyra të pabesueshme dhe përfundime me cilësi të lartë në syzet tona.Prodhojmë të gjitha modelet me acetat të cilësisë së lartë nga marka e njohur botërore.Komponentët tanë metalikë për kornizat janë bërë në një fabrikë të famshme që ka një histori të gjatë prej dekadash.

MATERIALE ME CILESI TE LARTE

05

DIZAJNI I SHPEJTE

Akumulimi i një sasie të qëndrueshme idesh, formash, vizatimesh të reja çdo muaj është çelësi për të qenë në gjendje t'i kushtoni më shumë vlerë dizajnit të çdo kornize.Ndërkohë, duke u mbështetur në inxhinierët dhe teknikët tanë të shkëlqyer, plus procesin e qetë të bashkëpunimit dhe njohuritë e pasura, ne jemi në gjendje të krijojmë një ekuilibër të përsosur midis estetikës dhe funksionit me performancën më cilësore.
Më e rëndësishmja, ne mund të përpunojmë dizajn të dalluar dhe tip proto për klientin tonë shumë shpejt, madje edhe jashtë imagjinatës sonë të klientit, përmes sistemit të fortë të kompanisë në të cilin përgjegjësia e të gjithëve është e qartë dhe punojnë së bashku në mënyrë efikase.

DIZAJNI I SHPEJTE

06

PRODHIMI DHE BURIMET

Shumica e materialeve dhe përbërësve për prodhimin e kornizave të syzeve dhe syzeve të diellit janë me burim në Wenzhou dhe prodhohen në Wenzhou, duke mbajtur distancat sa më afër që mundemi dhe duke reduktuar printimin tonë mjedisor.Për më tepër, ne mund të zhvillojmë të gjitha llojet e pjesëve të mrekullueshme ekskluzive dhe të kontrollojmë koston shumë mirë me furnitorët tanë.

PRODHIMI DHE BURIMET

KREATIVITET PRODUGTIVITET

07

SIGURIMI I CILËSISË

Për të paraqitur produktin më të mirë për çdo klient është besimi i kompanisë sonë, i cili u mboll në zemrën e të gjithëve që në fillim.Të gjithë ne besojmë se çdo gjë duhet bërë si duhet në një kohë.Atëherë shumë procese të arsyeshme shkencore dhe rregulla funksionimi janë shumë të rëndësishme në sistemin tonë të sigurimit të cilësisë.Ne fillojmë të kujdesemi për cilësinë nga një copë letër e vizatimit të modelit të ri deri në fund të paketës së mallrave masive përpara transportit.
Laboratori ynë i testimit është gjithashtu kyç për të siguruar që produkti ynë është i duhuri për standardet.

SIGURIMI I CILËSISË

PRODHIM MODERN

Ndryshe nga fabrika tradicionale, baza jonë e prodhimit u krijua me vizionin e zhvillimit të qëndrueshëm për një kohë të gjatë, duke përfshirë paraqitjen e arsyeshme të prodhimit në masë, mjedisin e humanizuar të punës, makineritë e avancuara, laboratorin profesional, procesin inteligjent sistematik të prodhimit dhe menaxhimit, ne i kushtojmë ndërtimit të një produktivitet të lartë dhe organizimin e efikasitetit me ekipin tonë të aftë dhe me përvojë të prodhimit.

PUNËTOR EFIKATËS

PUNËTOR EFIKATËS

MAKINERIA AUTOMATIKE

MAKINERIA AUTOMATIKE

LABOTOR STANDARD

LABOTOR STANDARD

CILESIA ME E MIRE

Prodhim preciz me kontroll serioz të çdo hapi prodhimi.
CILESIA ME E MIRE
CILESIA ME E MIRE
E QËNDRUESHME

PROCES I QËNDRUESHËM DHE ETIK I PRODHIMIT TË MË SHUMË MATERIALEVE EKO, NDËRGJEGJËSIA E MBETURINAVE

Ne ofrojmë gjithnjë e më shumë modele të reja miqësore me mjedisin, të përdorura bio ose materiale të ricikluara.Të gjitha certifikatat e nevojshme dhe raporti i testimit të materialeve mund të sigurohen nëse klienti ynë ka nevojë.

Afërsia DHE PUNA ETIKE

Afërsia DHE PUNA ETIKE

Produktet tona janë krijuar duke përdorur metoda të drejta dhe etike prodhimi, duke u përpjekur të jenë sa më vendore.Mjeshtri i aftë që punon në fabrikën tonë ka një njohuri të detajuar dhe të gjerë të procesit të prodhimit të syzeve dhe kënaqet duke punuar në kushte të sigurta që i përmbahen cilësisë së lartë të ligjeve botërore të shëndetit, sigurisë dhe standardeve për prodhim në Kinë. Dhe fabrika jonë është audituar nga shumë organizata të autoriteteve me famë botërore si p.sh

partner