Optical Eyewear
Reading glasses
Sunglasses
首页大图-04

Klasifikasi produk

Opat kategori produk pikeun anjeun milih

Optical Eyewear

Kacamata Optik

Kacamata pangsaéna pikeun ngabentuk kumaha anjeun ditanggap.

Optical Eyewear
Optical Eyewear

Kacamata Optik

Kacamata Optik

Sunglasses

Kacamata hideung

Aksésori sampurna pikeun ngasublimasi tampilan anjeun sareng ngajagi panon anjeun.

Sunglasses
Sunglasses

Kacamata hideung

Kacamata hideung

Reading Glasses

Kacamata Bacaan

Ningkatkeun visi anjeun ku rupa-rupa modél warna sareng gaya.

Reading Glasses
Reading Glasses

Kacamata Bacaan

Kacamata Bacaan

Blue Light Glasses

Kacamata Lampu Biru

Jaga panon anjeun tina sinar biru anu ngabahayakeun.

Blue Light Glasses
Blue Light Glasses

Kacamata Lampu Biru

Kacamata Lampu Biru

Tentang Kami

Wilujeng sumping di perusahaan kami

bubuka parusahaan

Leuwih ti 15 taun ngahususkeun dina ngarancang, karajinan, manufaktur sarta exporting kualitas luhur, eyewear affordable sakuliah dunya, kami geus jadi supplier pangpentingna sarta pasangan kavling dunya brand well-dipikawanoh atawa toko ranté.Produk urang diékspor di langkung ti 60 nagara di sakumna dunya.Dumasar kana puseur pabrik urang Wenzhou sarta puseur desain kreatif Shanghai, urang tiasa nyugemakeun paling sarat konsumén urang 'ti hiji gagasan gélo model anyar pikeun proyék paling kompléks.Sanaos dina waktos susah kaayaan wabah, urang masih tetep ningkat.

Tempo deui
Video

Kauntungan perusahaan

Wilujeng sumping di perusahaan kami

Ngamajukeun ngembangkeun produksi jeung operasi

Exporting countries
Nagara ékspor
Factory area
Wewengkon pabrik
Enterprise employees
Karyawan perusahaan
Partner
Mitra

PRODUK KAMI

Wilujeng sumping di perusahaan kami

KELEBIHAN KAMI

Wilujeng sumping di perusahaan kami

OUR ADVANTAGES

bahan kualitas luhur

Urang ngahasilkeun sagala model jeung bahan kualitas luhur.

High quality materials

Desain kreatif, Shanghai

Terus nganteurkeun desain anu seger sareng dinamis.

Creative design, Shanghai

Produksi jeung Sourcing

urang bisa ngamekarkeun bagian ekslusif éndah.

Production and Sourcing

Pamastian kualitas

Urang mimitian miara kualitas dina sakabéh prosés.

Quality Assurance
High quality materials

bahan kualitas luhur

Urang ngahasilkeun sagala model jeung bahan kualitas luhur.

Creative design, Shanghai

Desain kreatif, Shanghai

Terus nganteurkeun desain anu seger sareng dinamis.

Production and Sourcing

Produksi jeung Sourcing

urang bisa ngamekarkeun bagian ekslusif éndah.

Quality Assurance

Pamastian kualitas

Urang mimitian miara kualitas dina sakabéh prosés

CUSTOMIZED DESIGN

Desain ngaropéa

Wilujeng sumping di perusahaan kami

Desain ekslusif customer

Customer Exclusive Design

Desain ekslusif customer

Ti mimiti ideu anyar, poto éndah atawa kecap éndah, urang bisa ngamekarkeun desain koleksi ekslusif pikeun brand customer, labél swasta atawa runtuyan anyar.

Tempo deui

Prosés Desain ekslusif

ico
Exclusive Design Process

Prosés Desain ekslusif

Dumasar prosés gawé babarengan profésional, kami mastikeun nawarkeun jasa desain efisien keur anjeun.

Tempo deui
Customer Exclusive Design

Desain ekslusif customer

Ti mimiti ideu anyar, poto éndah atawa kecap éndah, urang bisa ngamekarkeun desain koleksi ekslusif pikeun brand customer, labél swasta atawa runtuyan anyar.

Tempo deui
Exclusive Design Process

Prosés Desain ekslusif

Dumasar prosés gawé babarengan profésional, kami mastikeun nawarkeun jasa desain efisien keur anjeun.

Tempo deui
NEWS

WARTA

  • Warta perusahaan

    Tetep abreast tina dinamika perusahaan kami sacara real waktos

    Klasifikasi suppliers

    Nalika perusahaan tumbuh, éta bakal milarian langkung seueur supplier.Naon klasifikasi panyadia?1. Pemasok Strategis Pembekal strategis nyaéta ...

  • Classification of suppliers
  • Warta perusahaan

    Tetep abreast tina dinamika perusahaan kami sacara real waktos

    Kumaha milarian kacamata anu leres ...

    Bagian 2: Saluran pikeun milarian Pemasok Kacamata Cina atanapi Pabrikan Tangtosna, éta jauh tina milarian supplier anu saé sanaos anjeun parantos ngartos ...

  • How to find right eyewear manufacturers in China? (II)
  • Warta perusahaan

    Tetep abreast tina dinamika perusahaan kami sacara real waktos

    Kumaha milarian kacamata anu leres ...

    Tempat dimana sakitar 90% sadaya kaca mata di dunya didamel nyaéta Cina.Jepang ngadamel sababaraha kaca mata anu pangsaéna di dunya, aranjeunna mangrupikeun tukang...

  • How to find right eyewear manufacturers in China? (I)
  • Klasifikasi suppliers

    Kumaha milarian kacamata anu leres ...

    Kumaha milarian kacamata anu leres ...