10 Trendy Unisex-brillerstil

Kønsflydende mode har erobret verden!Folk bryder stereotyper og vælger altid at bøje stilreglerne for kønsnormer.

at være interesseret i?Spotlight på 10 ultra-stilfulde unisex-briller, der helt sikkert vil bringe et super-chic perspektiv til kønsløs mode.

Skildpaddeskallooket

 

Skildpaddeskalsbriller er stilfulde og unikke.Perfekt til arbejde eller afslappede ture, den rige skildpadde acetat linse er perfekt til tidløs stil!

Retro opdatering

 

For alle, der ønsker at dyrke et klassisk unisex-look, er der en retro-forfriskning på menuen!Vælg et slankt, men alligevel stærkt stel.Disse fængende retro-rammer er synonyme med tidløs sofistikering.Lav nu 2 runder for at lave et kraftfuldt træk i dit tøj!

Gradientskønheden

 

Den iøjnefaldende gradientramme afspejler smukt spektret af det flydende køn.Slør linjerne i kønsmoden med et par sofistikerede gradientrammer.Gør dit arbejds- og fritidstøj til et blikfang med disse briller!

Gennemsigtig atmosfære

 

Vil du have et unisex-look, der minder om new age-moden?Tilføj et ungdommeligt touch til dit androgyne outfit med trendy gennemsigtige stel.Denne æstetik tilføjer et trendy touch til din hverdagsgarderobe.

Panacea af metallurgi

 

Klassisk jernarbejde er elsket af alle for dets vidundermiddel og alsidighed.Det er en struktureret stil, der ikke ældes uanset køn.Så giv dit unisex-outfit en tidløs charme med stilfulde metalbriller!

Klubmesterstilen

 

Formen på Clubmaster står for unisex mode.Dette er beregnet til at passe til en række forskellige ansigtstyper på en alsidig måde.Klassiske og iøjnefaldende, disse unisex-briller er perfekte til at vise din kønsneutrale stil frem hver dag!

Overdimensioneret pilot

 

Det er en trendy unisex-stil af briller!Mere end de fleste andre anvendelser, både professionelle og amatører, optimerer den overdimensionerede aviatorøjeform perfekt bærerens syn og gør den meget unik.Disse stel tilbyder det bedste fra begge verdener.

Struktureret to toner

 

Det strukturerede firkantede stel tilføjer en ny dimension til brillestile.Få en interessant tofarvet tekstur, der komplementerer din unisex-stil.Disse briller ser meget smarte ud til rejser, arbejde og fritid.

Geometrisk design

 

Geometri-inspirerede former er i top i dette års brilletrends!Den bedste del?Disse fungerer godt på tværs af genrer.At bære et struktureret stel er en fantastisk måde at få et high definition androgynt look.

Skønhed i gråtoner

 

Grå brillestel har nu lidt tid.Denne sofistikerede farve ser imponerende ud med metal.Med mørk acetat er den grå nuance dog meget på mode.Det moderne og alsidige grå acetat stel opgraderer øjeblikkeligt ethvert outfit!

Så gå den nemmeste vej til nutidens flydende mode!Vælg mellem en række slanke metallics og sofistikerede pasteller med dristige silhuetter for øjeblikkeligt at løfte dit look.

 


Indlægstid: 18. februar 2022