Силмо 2023 година

Компанија-2-内页1

Привлекување на трговски посетители и изложувачи ширум светот од 1967 година,СИЛМОсе етаблира како најзначајна меѓународнаоптика и очилаиндустриски настан базиран на три области - мода, технологија и здравје.Саемот е домаќин на возбудливи изданија во живо годишно на Paris-Nord Villepinte Parc des Expositions, пробивајќи се на нови пазари и промовирајќи иновации и дизајн.Се смета за еден од најважните настани воочиласектор, прикажувајќи ги најновите трендови, иновации и дизајни во очилата.Изложбата обединува производители на очила, дизајнери, трговци на мало, дистрибутери и индустриски професионалци од целиот свет.

Компанија-2-内页2

SILMO Paris нуди пристап кој гледа напред, овозможувајќи им на учесниците да ги истражуваат најновите производи и иновативни решенија.Саемот, исто така, дава увид во промените во моделите на потрошувачка и технолошкиот развој во рамките на нишата.

На изложбата за очила SILMO, учесниците имаат можност да откријат и истражат широк спектар на производи и услуги поврзани со индустријата за очила.Ова вклучува различни видови на очила,очила за сонце, рамки, леќи, контактни леќи, оптичка опрема и додатоци.Изложбата обезбедува платформа за изложувачите да ги покажат своите најнови колекции, да лансираат нови производи и да се поврзат со потенцијални деловни партнери и клиенти.Саемот, исто така, дава увид во промените во моделите на потрошувачка и технолошкиот развој во рамките на нишата.

Компанија-2-内页3

Покрај изложбениот простор, SILMO исто така содржи семинари, конференции, работилници и модни ревии.Овие настани нудат вредни сознанија за индустријата за очила, трендовите на пазарот, технолошкиот напредок и деловните стратегии.Присутните можат да стекнат знаење, да се поврзат со професионалци од индустријата и да останат ажурирани за најновите случувања во секторот за очила.

SILMO организира настани во различни формати, генерирајќи содржини со висока вредност, обезбедувајќи повеќе можности за деловно вмрежување и нудејќи им на младите професионалци шанса да се развиваат понатаму и да ги покажат своите вештини.Експото е домаќин на демонстрации во живо, натпревари, тури со водич, работилници и едукативни програмери.

 

Изложбата за очила SILMO привлекува учесници од целиот свет.Познат е по својот меѓународен опсег, привлекувајќи изложувачи и посетители од различни земји, вклучувајќи реномирани брендови за очила, производители и дизајнери.

Hisight Opticalќе присуствува на Silmo 2023 и со нетрпение очекува да запознае стари и нови пријатели од целиот свет.Бројот на нашиот штанд е 6M 003.


Време на објавување: 16-ти септември 2023 година