Silmo 2023

Kompania-2-内页1

Tërheqja e vizitorëve dhe ekspozuesve tregtarë në mbarë botën që nga viti 1967,SILMOe ka vendosur veten si ndërkombëtarja më domethënëseoptikë dhe syzeNgjarja e industrisë e bazuar në tre fusha - moda, teknologjia dhe shëndeti.Shfaqja tregtare pret çdo vit edicione live emocionuese në Paris-Nord Villepinte Parc des Expositions, duke hyrë në tregje të reja dhe duke promovuar inovacionin dhe dizajnin.Konsiderohet si një nga ngjarjet më të rëndësishme nësyzesektori, duke shfaqur tendencat, risitë dhe modelet më të fundit në syzet.Ekspozita bashkon prodhues të syzeve, stilistë, shitës me pakicë, shpërndarës dhe profesionistë të industrisë nga e gjithë bota.

Kompania-2-内页2

SILMO Paris ofron një qasje largpamëse, duke i lejuar pjesëmarrësit të eksplorojnë produktet më të fundit dhe zgjidhjet inovative.Shfaqja tregtare ofron gjithashtu një pasqyrë të ndryshimeve në modelet e konsumit dhe zhvillimet teknologjike brenda zonës.

Në Ekspozitën e Syzeve SILMO, pjesëmarrësit kanë mundësinë të zbulojnë dhe eksplorojnë një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh që lidhen me industrinë e syzeve.Kjo përfshin lloje të ndryshme të syzeve,syze dielli, korniza, lente, lente kontakti, pajisje optike dhe aksesorë.Ekspozita ofron një platformë për ekspozuesit që të shfaqin koleksionet e tyre më të fundit, të lançojnë produkte të reja dhe të lidhen me partnerët dhe klientët e mundshëm të biznesit.Shfaqja tregtare ofron gjithashtu një pasqyrë të ndryshimeve në modelet e konsumit dhe zhvillimet teknologjike brenda zonës.

Kompania-2-内页3

Përveç zonës së ekspozitës, SILMO gjithashtu ofron seminare, konferenca, seminare dhe shfaqje të modës.Këto ngjarje ofrojnë njohuri të vlefshme për industrinë e syzeve, tendencat e tregut, përparimet teknologjike dhe strategjitë e biznesit.Pjesëmarrësit mund të fitojnë njohuri, të lidhen me profesionistë të industrisë dhe të qëndrojnë të përditësuar mbi zhvillimet më të fundit në sektorin e syzeve.

SILMO organizon ngjarje në formate të ndryshme, duke gjeneruar përmbajtje me vlerë të lartë, duke ofruar mundësi të shumta rrjetëzimi biznesi dhe duke u ofruar profesionistëve të rinj një shans për t'u zhvilluar më tej dhe për të shfaqur aftësitë e tyre.Ekspozita pret demonstrime të drejtpërdrejta, konkurse, turne me udhëzues, punëtori dhe programues arsimorë.

 

Ekspozita e syzeve SILMO tërheq pjesëmarrës nga e gjithë bota.Është i njohur për shtrirjen e tij ndërkombëtare, duke tërhequr ekspozues dhe vizitorë nga vende të ndryshme, duke përfshirë markat e njohura të syzeve, prodhuesit dhe dizajnerët.

Hisight Optikedo të marrë pjesë në Silmo 2023 dhe mezi pret të takojë miq të vjetër dhe të rinj nga e gjithë bota.Numri ynë i kabinës është 6M 003.


Koha e postimit: Shtator-16-2023