Dizajn me porosi

Dizajn me porosi

1. PROCES ME doganë

 

Sipas sasisë dhe shtesave aktuale të personalizuara, procesi i shërbimit të personalizuar është totalisht 4-6 javë

TI NA THONI

• Personat e grupit të synuar

• Bordi i frymëzimit dhe humorit

• Planifikimi i zonës

• Rruga kritike

• kërkesa të veçanta

• Buxheti

NE BËJMË PJESËN

• Integrimi i modës, tregut dhe markës

• Skica e temës së koleksionit

• Dizajnimi i propozimeve dhe përmirësimi

• Miratimi i inxhinierisë dhe teknikës

• Prototipet dhe mostrat

• Prodhimi

• Kontrolli i cilësisë dhe pajtueshmëria

• Logjistika globale

Aksesorë dhe material POS

2. DIZAJNIM MODEL

 

Ne krenohemi që jemi në gjendje të krijojmë shumë dizajne fantastike çdo muaj nga ekipi i Shangait

3

KREATIVITET DHE PRODUKTIVITET

Dizajnerët tanë janë gjithmonë të frymëzuar nga idetë e reja masive dhe informacionet më të fundit nga bota që rrjedhin në qytetin magjik të Shangait.

Për më tepër, falë ekipit tonë të fortë inxhinierik dhe sigurimit të cilësisë, ne mund t'i realizojmë idetë e shkëlqyera për prodhim masiv.

3.VIZATI TEKNIK

 

inxhinierët tanë bëjnë specifikimet teknike dhe vizatimet e dizajneve që dëshironi të prodhoni

SPECIFIKAT E PRODUKTIT:

• Madhësia (forma, ura, tempulli ...)

• Ngjyrat janë të disponueshme të gjitha

• Lente (PC, Polaroid, CR39, Najlon ...)

• Materiali (p.sh., acetat / metal / titani)

• Lloji i vidës (p.sh., metal, najlon)

• Lloji i jastëkut të hundës (p.sh., plastikë / metal / silikon)

• Logo (vulosje e kallëpit, veshje të aliazhit të zinkut, ngjitës metali,

lazer, stampim i nxehtë, printim...)

• Specifikime të tjera...

Nuk keni një vizatim teknik?ne mund t'ju ndihmojmë

krijoni tuajin, por mund të tarifohet.

4

4.LABEL & PAKETA PRIVATE

 

Shtoni markën tuaj në ndonjë prej produkteve tona!HISIGHT Optical është furnizuesi kryesor i syzeve me etiketë private në treg

2023 LOGO 300dpi

5. PRODHIMI DHE KONTROLLI I CILËSISË

 

fabrika jonë ka makinat më të fundit CNc dhe shumë punonjës në industri për më shumë se 10 vjet për të siguruar që cilësia e produkteve tona të shkëlqyeshme

QC

● Pasi të miratohet kampioni ose vizatimi, Hisight do të angazhojë prodhimin masiv të dizajnit tuaj të personalizuar dhe do të kryejë një proces të rreptë të sigurimit të cilësisë për t'u siguruar që produkti përfundimtar është njësoj si mostra ose vizatimi që keni miratuar më parë

● Garancia standarde është 1 vit pas dorëzimit për çdo problem prodhimi